Home
Menu
Zoeken Annuleren

Dagopvang, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang op SOL Admiraal

Dagopvang de Krabbetjes; 0 tot 4 jaar
Bij dagopvang de Krabbetjes bieden wij opvang aan in een verticale groep, voor kinderen van nul tot vier jaar. Wij zijn elke werkdag van 7.00 tot 18.00 uur geopend. Kinderen zijn welkom vanaf de leeftijd van acht weken en zij worden tot hun vierde jaar in dezelfde vertrouwde omgeving verzorgd. Wij spelen, leren, ontdekken en hebben plezier met elkaar. Samen met het VVE-programma ‘Uk&Puk’ stimuleren wij de kinderen om zich te ontwikkelen op een speelse manier.
Peuterspeelgroep de Guppies; 2 tot 4 jaar
Peuterspeelgroep de Guppies is vier ochtenden geopend; maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Van 8:45 tot 11:30 uur kunnen er maximaal 16 kinderen bij ons komen spelen én leren!
Binnen de PSG werken wij met het Voor- en Vroegschoolse Educatie programma ‘Uk & Puk’. Puk is een handpop, die meedoet in de groep. Ook alle thema’s binnen de PSG zijn afgestemd op Puk en op de belevingswereld van de kinderen. Er is genoeg tijd en ruimte om te spelen, ontdekken en leren met leeftijdsgenootjes. De kinderen op de PSG maken kennis met kleuren, vormen, woorden en cijfers. De kinderen worden spelenderwijs voorbereid op de basisschool!
Buitenschoolse opvang het Haaienhonk; 4 tot 13 jaar
BSO het Haaienhonk is een verticale groep, wat betekent dat alle leeftijden bij elkaar in één groep zitten. Wij bieden zowel voor- als na schoolse opvang.
Binnen onze BSO werken wij veel vanuit de kinderen, we zijn erg gericht op kinderparticipatie. We werken met thema’s die in ‘kindvergaderingen’ door de kinderen worden bedacht en uitgewerkt. Zo bestaat er weinig kans dat er activiteiten op de BSO gedaan worden, die de kinderen niet of minder leuk vinden! Wat voorbeelden van uitgewerkte thema’s zijn, ‘Boer Zoekt Vrouw’, ‘Heel Haaienhonk Bakt’, ‘De Olympische Winterspelen’ en ‘Haaienhonk’s Got Talent’. De activiteiten die gedaan worden bestaan altijd uit verschillende onderdelen zoals knutselen, sport, toneel, koken/bakken en spel. Ook worden er wat gekkere dingen gedaan, denk aan een speeddate middag (Boer Zoekt Vrouw), fluitketelcurlen tijdens de Olympische Winterspelen en een BSO talentenjacht. Twee van de oudste BSO kinderen hebben zelfs een dag de leiding overgenomen, omdat zij graag een keer de baas wilden zijn!
Het draait bij ons op de BSO dus vooral om gezelligheid en geborgenheid. De kinderen moeten het gevoel van thuiskomen ervaren en lekker zichzelf kunnen zijn!

Vraag gerust een rondleiding aan via de website of neem contact op met Nicole Marinus; 078-6817144.
Media
  • Admiraal 1.jpg
  • Admiraal 2.jpg
  • Admiraal 3.jpg
© SOL Ambacht 2018 | Disclaimer