Home
Menu
Zoeken Annuleren

 

 

 

Pakketten en tarieven 2018

Er zijn verschillende vormen en mogelijkheden voor de opvang van uw kind. Bekijk voor de vormen en mogelijkheden onderstaande documenten.

U kunt eventueel een tegemoetkoming aanvragen in de opvangkosten (dit geldt niet voor gesubsidieerde peuterspeelgroep en tussenschoolse opvang) bij de belastingdienst.  Voor de aanvraag heeft u altijd het aantal opvanguren per maand en het uurtarief nodig. Op de site van de belastingdienst kunt u een proefberekening maken. De belastingdienst doet er minimaal 8 weken over om een aanvraag af te handelen, dus houdt u er rekening mee dat als u de tegemoetkoming wilt aanvragen, u dit tijdig doet. 

Klik hier voor de pakketten en tarieven van de dagopvang

Klik hier voor de pakketten en tarieven van de buitenschoolse opvang

Het tarief voor de peuterspeelgroepen is €7,33 per uur. De kosten per maand bedragen €146,60 (afname van 2 ochtenden per week gedurende 40 schoolweken). Voor de peuterspeelgroep geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Hieronder kunt u zien hoeveel uur de peuterspeelgroep geopend is. U kunt de prijs per dag berekenen door deze te vermenigvuldigen met het aantal uur dat erachter staat.  

Sol Admiraal, alleen de ochtenden geopend, 2,75 uur per ochtend


Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met de afdeling plaatsingen (plaatsingen@kinderopvang-ambacht.nl)
Natuurlijk bent u ook welkom op ons kantoor om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken. Maakt u hiervoor a.u.b. wel even een afspraak.
© SOL Ambacht 2018